Trækvogn i træ

Børn har godt af at komme udenfor, men det med at gå lidt længere kan godt være lidt hårdt for de små ben. Og her kan en trækvogn til børn være praktisk på samme måde som en sækkevogn, trillebør og lignede til at opbevare og flytte ting. Trækvognen er samtidig også ret sjov for de små; For hvem elsker ikke at blive kørt rundt og opleve ting.

En trækvogn i træ eller metal findes i mange forskellige modeller. Og for at danne det nemme overblik, finder du her et udvalg af forskellige trækvogne. Den nemme inspiration til at give dig en ide om hvilken model du/i eventuelt skal købe. Du finder også betegnelsen trækvogn om legetøj der bruges af den lille til at trække bamser og andet, men disse har vi dog undladt i udvalget nedenfor.

 

Axi trækvogn med bremse

køb en trækvogn med bremse til børn

ForhandlerTotalprisLæs mere
849,00 Find her

Axi trækvogn i FSC mærket træ der kan bære en maksimal vægt på 80 kg. så der er plads til barnet hvis der f.eks. skal hentes i børnehaven.

Trækvognen kommer med bremse, som du bruger fra styret. Ganske praktisk, hvis du skal over kuperet terræn.

Modellen kan pakkes sammen til en nemmere opbevaring i garagen, skuret eller andet sted.

 • Materiale: FSC mærket træ
 • brugervægt: 80 kg
 • Mål: 61 x 92 x 99 cm
 • Vægt: 17 kg

 

 

XXL trækvogn i træ

køb en northfield trækvogn træ

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.099,00 Find her
1.149,00 Find her
1.259,10 Find her

Stor og robust trækvogn med solide gummidæk der dog ikke kommer med bremse. Her vil anbefalingen ud fra juridiske hensyn være, at den ikke er tilrådelig at transporter børn i. Men hvis du har en fin fysik, der sagtens kan holde en trækvogn, så skal de fleste nok ikke op og ned af Himmelbjerget; Og trækvogne i forlystelsesparker som Ree Park, Zoo og lignede, har nu heller ikke vogne med bremse på.

Trævognen i sort og lyst træ har en siddehøjde på 30 cm. og en maksimal vægt belastning på 80 kg. Størrelsen er ganske stor, som giver mulighed for at to mindre størrelser kan sidde i vognen.

 • Farve: Sort
 • Mål: 61 x 57 x 110 cm
 • Vægt: 21 kg

 

 

Maxi trækvogn til flere personer

køb en robust trækvogn fra small foot

ForhandlerTotalprisLæs mere
899,00 Find her
949,00 Find her
1.061,65 Find her

Maxi trækvogn kan rumme op til flere mindre børn da vognen kommer i en størrelse af 99 x 60 cm. Størrelsen og at vognen kommer med specielt styretøj, der gør at vognen ikke vælter, gør modellen velegnet til brug i institutioner og børnehaver.

Trækvognen kommer med store luft gummihjul der giver en stabil og godt kørende trækvogn. Ergonomisk håndtag med mål på 85 cm.

 • Siddehøjde: 31 cm
 • belastning: 80 kg
 • Mål: 99 x 60 x 57 cm
 • Vægt: 18,22 kg

 

 

Small Foot trækvogn & vippe i træ

sammenklappelig trækvogn test

ForhandlerTotalprisLæs mere
999,00 Find her

Small Foot trækvognen i træ er en lidt anderledes og meget sjov model til de små. Du får nemlig en multifunktionel trækvogn der kan fungerer som en almindelig, men dog noget sjovere og komfortabel trækvogn. Og så kan modellen fra Small Foot også vendes rundt og bruges som en vippe eller gyngehest.

Trækvognen kommer samlet, og er velegnet fra 2-3 års alderen og op til ca. skolealderen. Legetøj til 2 år og op der kan bruges til fødselsdags- eller måske årets julegave.

 • Velegnet: 2 – 6 år
 • Størrelse: 82 x 42 x 50 cm
 • Vægt: 8 kg

 

 

Trækvogn i træ til 2 børn

køb trækvogne til at trække flere børn

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.099,00 Find her
1.149,00 Find her
1.259,10 Find her

Trækvogn der er designet til at to mindre børn kan sidde i vognen på vej hjem eller måske til børnehaven. Vognen måler 80 x 40 cm. og har 15 cm. faste hjul, der meget sjældent kan punkterer.

Trækvognen der er CE mærket, er fremstillet i skandinavisk træ. Designet er med lodrette sider, og indeni er der to sæder. Det giver en bedre komfort for børnene, og samtidig nemmere at holde ved i siden af vognen under kørsel.

 • Materiale: Ubehandlet fyrretræ
 • Størrelse: 80 x 40 cm
 • 15 cm faste hjul

 

 

Moover prærievogn

køb den røde moover trækvogn i træ

ForhandlerTotalprisLæs mere
978,00 Find her

Denne Moover trækvogn er mest beregnet til at barnet kan trække sine bamser, badedyr, dukker og andet legetøj, men kan dog også bruges til at trække de mindre børn.

Du får en robust prærievogn, der kan bruges både indendørs og udendørs. Dog bør den ikke bruges i regnvejr og det fugtige vintervejr. Vognen er fremstillet i birketræsfinèr og vil hurtigt blive ødelagt i det våde vejr.

Modellen der er velegnet fra 2 år, er designet af Kåre Tofte. Du får gode gummidæk på modellen, som også er hurtig at samle med klik nøgle system.

 • Materiale: Birketræsfinèr
 • Velegnet: fra 2 år
 • belastning: 50 kg
 • Mål: 50 x 27 x 36 cm

 

 

Sammenklappelig trækvogn?

Trækvogne kommer i mange typer, materialer og former. Og blandt udvalget finder du også enkelte sammenklappelige trækvogne, hvor der dog skal skelnes mellem modeller til at køre børn og modeller der bruges til indkøb, shopping og andre formål.

En sammenklappelig eller foldbar trækvogn kommer ofte ikke i træ, men har så den fordel, at den fylder mindre når den skal transporteres eller opbevares i kælderrum, garage eller andet sted.

Outwell eller Pinolino sammenklappelig trækvogn som du finder hos Sundleg, kan være en praktisk trækvogn der nemt kan klappes sammen og tages med. Modellen er fremstillet i vandafvisende stof og har aftagelig bagagekurv og lommer – Se den her.

 

Trækvogn med tag?

Babytrold trækvogn med tagAlmindelig og folde trækvogne kan også købes med tag på, som kan være ganske smart til det lunefulde og fugtige danske vejr. Trækvogn med tag kommer både i de klassiske modeller og de sammenklappelige modeller.

Trækvogne i træ er robuste, men efterhånden er de fleste trækvogne med vandafvisende stof og i en ganske og holdbar kvalitet.

Hvis du ønsker en stor model med tag, kan den smarte Fun trækvogn fra danske Babytrold være et godt køb. Prisen er høj, men du får også en rummelig trækvogn med plads til 4 børn fra 6 mdr. til 3 års alderen.

 

Hjul til trækvogn?

Selvom du ofte har punkterfri dæk på trækvogne, så kan de i sjældne tilfælde godt punkterer helt ligesom en trillebør, sækkevogn og lignede udstyr. Denne type hjul kan det sjældent betale sig at lappe. Her er det nemmere og næsten billigere at købe et nyt hjul online eller hos Bilka, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem & fix og lignede butikker og byggemarkeder. Prisen for hjul ligger fra 50 kr. og opefter.