Sebra seng

Når der skal findes en babyseng eller juniorseng til barnet, er der fordele i at tænke lidt langsigtet. For hvorfor ikke investerer i en flot, god og praktisk seng der vokser med alderen?

En klassisk sebra seng er praktisk(og elegant). Du kan nemlig anvende sengen i mange år. Med denne Sebra Kili seng slipper du for at skulle købe en ny juniorseng når tremmesengen skal udskiftes. Juno/Kili sengen kan nemlig bruges som tremmeseng de første mange år af barnets liv. Og når det er tid til at skifte, kan tremmerne tages af og sengen kan ændres så den vokser fra 112,5 cm. til 155 cm. Og så har du en ”rigtig” seng til den 2-3 årige pige eller dreng.

Den klassiske og populære seng i 3 forskellige farver

Hvid

Køb Sebra Kili seng tilbudFind her

 

Mørkegrå

Guide til sebra seng mål & samlevejledningFind her

 

Rosa

Find pakketilbud på Sebra børnemøbler

Find her

 

Sebra, Juno eller Kili – Hvorfor så mange forskellige navne til sengen?

Sebra sengen er også kendt som Sebra Kili sengen, er efterfølger(relancering) til Juno sengen.

Brandet på Juno sengen blev overtaget af Sebra(kendt for elegant legetøj og børnemøbler) og relanceret under det nye navn den 1 sep. 2016. En Juno seng for at gøre det endnu mere forvirrende, var også kendt under navnet Lille Per sengen. Den blev brugt i ”Far til Fire” filmene og fik tilnavnet fordi den figurerer i filmene.

Så hvis du hører de mange forskellige navne, er den rette betegnelse her i 2018 – Sebra seng til børn.

Hvad er en sebra seng?

Juno sengen kommer i høj kvalitet

Som beskrevet, er Sebra sengen i birketræ en relancering af den klassiske, tidløse og elegante Juno seng designet af den danske bygningsarkitekt Viggo Einfeldt i 1942-1943.

Sengen der ikke er billig, har den praktiske anvendelse at den er udstyret med en justerbar bund, så den kan vokse i takt med barnets alder. Dvs. du kan bruge den fra barnet er nyfødt og op til barnet har en størrelse omkring 6-7 års alderen, hvor en voksenseng på 190-200 cm. måske skal tages i brug.

Sengen er behandlet med miljøvenlig, giftfri og antibakteriel træmaling der er testet ud fra JIS Z 2801 normer.

Farve valg?

 

Hvid

Køb Sebra Kili seng tilbud

Mørkegrå

Guide til sebra seng mål & samlevejledning

Rosa

Find pakketilbud på Sebra børnemøbler

Sebra sengen findes i forskellige farver:

 • Hvid (er den klassiske og mest populære nuance)
 • Grå
 • Bøgetræ farve (limited edition)
 • Rosa (limited edition)
 • Cloud Blue (limited edition)

Sengen er udkommet i andre farve nuancer, der dog har været limited edition.

Sebra seng udslået?

Sengen har den smarte egenskab at den kan slås ud. Det er heldigvis ret nemt. Der ligger en bundplade som du kan trække ud og fastgør med to skruer. Dernæst lægger du det ekstra stykke madras ned med det eksisterende stykke madras, og så har du skiftet fra baby- til juniorseng.

Så nemt er det rent faktisk at gøre sengen større(mere voksen i barnets tankegang).

Specifikationer på Sebra Kili sengen

Sengen kan enten være baby eller junior seng. Her vil mål på sengen være:

 • Baby længde: 110 cm.
 • Junior længde: 150 cm.
 • Dybde: 70 cm.
 • Højde: 88 cm.

Materiale & sikkerhed?

Den moderne håndbygget seng er fremstillet i skandinavisk birketræ der er lakeret med godkendt og giftfri maling.

Den nye relancering af sengen lever op til sikkerhedsstyrelsens krav til børnesenge. Her er endegavlen indfræset med plexiglas og alt træarbejde er lavet med sikkerhed for øje, så der ikke findes sprækker eller skarpe kanter. Hvilket går igen i udvalget af Sebra møbler til børn, der bruges på børneværelset og hjemmet generelt.

Find Kili sengen online og fysiske butikkerSebra sengen hvid – Det populære valg

Den mest solgte model er sengen i den hvide farve.

Hvid er klassisk og tidløst hvor den stilfulde seng i hvid kan bruges på de fleste børneværelser som både det praktiske men også smukke møbel.

Den hvide seng på grund af at den er tidløs og gode kvalitet, kan gå i arv fra generation til generation. Sebra madrassen skal dog købes separat og er med til at gøre sengen til det noget dyrere valg. At den både kan være tremmeseng og juniorseng gør dog prisen noget mere acceptabel.

Tilbehør?

Du finder forskelligt tilbehør til sengen. Hvor f.eks. madrassen er nødvendigt for at sengen kan ændres fra baby til juniorseng.

 

Sebra madras, Harmony baby & junior

Madrassen Harmony passer til sengen og giver den gode liggekomfort for drengen eller pigen.

Kernen på madrassen er Øko-Tex certificeret. Det giver dig en god bæredygtig, komfortabel og åndbar madras der kan aflede varme og fugt, samtidig med den gode liggekomfort for dit barn.

Toppen af madrassen er udformet så vægten bliver fordelt og giver den gode støtte. Her er madras kernen skåret i tern, der hjælper med den gode komfort.

Madrassen kommer i to stykker. Selve madrassen med en længde på 112,5 cm. til tremmesengen og tillægsdel til at ligge i, når sengen skal udvides og gøres til en junior seng.

Specifikationer:

 • Antal dele: 2
 • Mål: 112,5x70x8 cm.
 • Tillægsdel: 42,5x70x8 cm.
 • Kan vaskes ved 60 gr.
 • Pris: 1.495,- kr.

Du finder Harmony madrassen til 1.495,- kr. ved Mammashop

 

Sebra Madras Classis – Baby & junior

Køb den klassiske juno seng madrasDen klassiske madras til Sebra sengen er et par centimeter tykkere end Harmony madrassen. Men ellers er den dybest set identisk hvor prisen er et par hundrede kroner billigere.

Dejlig tyk madras der er fremstillet af Øko-Tex certificeret koldskum med uld på den ene side. Betrækket er gråt og i 100% bomuld.

Specifikationer:

 • Antal dele: 2
 • Mål: 112,5x70x10 cm.
 • Tillægsdel: 42,5x70x10 cm.
 • Vaskeanvisning: 60 grader
 • Pris: 1.299,- kr.

Find den klassiske madras til 1.299,- kr. lige her

 

Sebra jersey lagen

Det kan blive nødvendigt at udskifte lagen på sengen. Her kan du købe det originale stræklagen der kommer i en dejlig blød bomuldskvalitet.

Lagenet kommer med elastik i kanten og er faconsyet så det passer perfekt til Juno/Sebra sengen.

Størrelsen er 70×120 cm. og det er GOTS-certificeret.

Flot og lækkert stræklagen til babysengen i dejlig, blød bomuldskvalitet. Lagenet er faconsyet med elastik i kanten og passer perfekt til madrassen der hører til Sebra sengen.

Find stræklagenet til 99,- kr. ved Mammashop her