Odder Barnevogn – Forældrenes Favorit!

Barnevognen fra danske Odder er en model, som langt de fleste danskere er bekendt med, også selvom man ikke har små børn. Firmaet har eksisteret i mere end 90 år og bygger fortsat på den samme filosofi, nemlig fokus på komfort, kvalitet, design og sikkerhed. Det hele blev startet af den jyske isenkræmmer Roland Petry, der opdagede manglen og behovet for robuste og praktiske barnevogne. Hurtigt tog virksomheden fart og beskæftiger i dag mere end 30 ansatte.

Hvor produceres Odder barnevogne?

Som navnet så fint antyder, så produceres Odder barnevognene i byen af samme navn. Den lille by i Østjylland ligger tæt på Aarhus og faktisk er fabrikken i dag den eneste tilbageværende barnevognsfabrikant i Danmark. Social ansvarlighed, gode arbejdsforhold om omtanke for miljøet er nøglestenen i virksomheden. Udover barnevogne producerer de også klapvogne og diverse tilbehør til vognen såsom lift, pusletaske, solsejl og regnslag. Odder barnevogne og de tilhørende produkter sælges over hele Skandinavien samt det meste af Europa.

Sikkerhed Odder barnevogn

Odder barnevogne er nogle af de sikreste og mest gennemtestede på markedet. På fabrikken skal samtlige barnevogne gennemgå en 6-trins prøve før de bliver godkendt til salg. Her tester man hjulene ved at lade barnevognen køre 150 km på et løbebånd. Man tester selen med en belastning på 15 kg, for at sikre den lever op til EU lovkrav. Herefter afprøves justerledet og styrken for at sikre, at hjulene og akslerne er robuste nok. Barnevognen testes på stejle skråninger for at teste om bremsen holder 100%. Til sidst testes låsemekanismen, så man sikrer et stabilt stel. Netop derfor har Odder barnevogne et væld af gange vundet diverse bedst i test placeringer. Selv om barnevognene er sikre kan de nemt klappes sammen når du skal en tur med baby og autostolen ud i bilen, og med en Odder barnevogn behøver du altså ikke også investere i en paraplyklapvogn hvis du har bare en smule plads i din bil.

Pris på Odder barnevogn

En Odder barnevogn hører til i den relativt dyre ende af prisskalaen. Her betaler man for kvalitet, sikkerhed og godt dansk design. Odder barnevogne fås i flere forskellige modeller, størrelser og farver og varierer derfor også i pris fra model til model. Priserne starter typisk fra 7000 kr. Det smarte vælg-selv-system gør at man selv kan bygge den ideelle barnevogn, hvor man frit kan vælge farve, hjultype og tilbehør.

Hvor køber man en Odder barnevogn?

Odder barnevogne kan købes hos stort set alle autoriserede babyvareforhandlere såsom Baby Sam og Ønskebørn. Derudover på et væld af forskellige webshops inden for børneuniverset. Alternativt kan man vælge at søge efter en brugt Odder barnevogn på forbrugerbaserede sider såsom Den Blå Avis eller Gul & Gratis.

Se videoerne nedenfor og lær mere om Odder Barnevogne

Alle fordelene ved en barnevogn fra Odder
https://www.youtube.com/watch?v=7itAbnD_N2g
Test på Odders Barnevognsfabrik
https://www.youtube.com/watch?v=JataaVxs_r8
Barnevognsguide