MAM Sutteflaske - Det Sikre Valg Til Baby

6 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

MAM er et af de mest etablerede mærker på markedet for sutteflasker. Det blev stiftet tilbage i 1976 af østrigeren Peter Röhrig og har siden kun haft en positiv og stigende udvikling. I Danmark og flere andre europæiske lande som Tyskland og Frankrig er de markedsførende indenfor både sutter og sutteflasker.Mam arbejder globalt med 20 medicinske forskere, for at sikre at sutteflaskerne bruger den bedst mulige teknik.


Hvornår og hvor længe bruger man sutteflaske?


I Danmark ønsker de fleste nybagte mødre at amme deres barn, det er dog langt fra alle der kan få amningen til at fungere. Derfor er sutteflasker et kærkommen alternativ. Sutteflasker kan bruges helt fra barnet er nyfødt og typisk indtil 1 års alderen.  De kan fyldes både med moderens eget mælk eller med mælkeerstatning.Væger man eksempelvis at bruge en Mam sutteflaske, så findes der forskellige størrelser suttehoveder til flaskerne. Suttehovedet skiftes ud i takt med, at barnets sutteevne bliver bedre og det løbende får større mængder mælk.Størrelsen på suttehovedet går typisk fra 1-4.


Mam anti-kolik sutteflasker


Det der i særdeleshed har gjort Mam sutteflasker markedsførende er deres populære anti-kolik sutteflasker.Mam sutteflaske har suttehoved i den såkaldte “Silk Teat”, en opfindelse Mam har ene patent på. Den er lavet af silikone med en blød silikoneoverflade, der for barnet føles velkendt som mors bryst.Bunden har desuden en ventilfunktion som forhindrer, at baby sluger luft når den drikker af sutteflasken.  Det er bevist, at det hjælper med at reducere kolik hos helt op til 80 % af de babyer der bruger Mam anti-kolik sutteflasker. Desuden er Mam sutteflasker lavet med ekstra store åbninger, så de let kan fyldes og gøres rent.


Hvordan steriliserer man Mam sutteflasker?


Sutteflasker skal altid være perfekt rengjorte og sterile, ellers kan baby få maveonde og infektioner.  Mange småbørns forældre bruger timevis hver dag på at vaske og herefter koge og skolde alle sutteflaskerne, så man undgår bakterier.Mam har dog som noget relativt nyt lavet sutteflasker med en særlig selv-steriliserende funktion.Man opvarmer blot sine Mam sutteflasker i mikroovnen med 20ml vand i, efter 3 minutter er sutteflaskerne så steriliseret og klar til brug.


Hvor køber man Mam sutteflasker?


Mam sutteflasker samt suttehoveder kan købes hos så godt som alle autoriserede forhandlere af babyudstyr. De fleste webshops indenfor det område forhandler også Mam sutteflasker i et væld af farver, størrelser og modeller.Tag endelig også en kig på vores oversigt her på siden, hvor vi har samlet det bedste udvalg.


Se videoerne nedenfor og lær mere om MAM SutteflaskerMAM Sutteflasker - Produkttips
MAM Sutteflaske (Anti-Kolik)


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Den STORE Yoyo Guide

  • Pegebogen.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Købsguiden Til Når Du Skal Finde En Voksipose

  • Pegebogen.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden

Guide: Sådan Finder Du De Rette Vikler Til Dig & Din Baby

  • Pegebogen.dk
  • 0 Comments
  • 6 måneder siden