10 gode krøllecremer: krøllernes nye bedste ven

Krøllecreme er måske lige præcist det, som dine krøller står og mangler som deres nye bedste ven. Måske du allerede bruger cremen, men produktet du bruger, lever måske ikke op til dine ønsker. Hårprodukter og udvalget indenfor disse er kæmpe stort. Og her er en af de nyere typer – krøllecremen.

En krøllecreme giver dig mulighed for at style og samle håret på en og samme tid. Det gælder “bare” om at finde det rigtige produkt. Derfor har vi her lavet en lille krøllecreme test ud fra testvindere, anbefalet og højt scoret anmeldelser ved uafhængige testsider. Hvis du ønsker at slippe væk fra sammenklasket krøller, så kan en af de nedenstående produkter måske være det bedste valg for dig i 2020.

 

TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier

god Tigi krøllecreme uden parabener

ForhandlerTotalprisLæs mere
49,00 Til butik →
74,00 Til butik →
79,00 Til butik →
89,00 Til butik →

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier er en god og billig krøllecreme til dit hår.

Cremen er et godt og billig alternativ, hvis du ønsker hold og kontrol for det perfekte fald i håret. Du får en let fiberagtig creme med essentielle olier og beskyttelse i form af UV og varmebeskyttelse af krøllerne. En lækker fugtgivende krøllecreme fra Tigi du kan finde på tilbud et par gange om året og spare endnu mere.

Perfekt creme uden parabener til både tørt og vådt hår, og en af de bedst sælgende Tigi produkter i Europa.

 • Good boost til krøllerne
 • Parabene fri
 • Giver fugt og glans
 • Drøj i brug

 

Moroccanoil Curl Defining Cream

køb den gode moroccanoil krøllecreme til håret
Find cremen til 229,- kr. ved Beautycos
ForhandlerTotalprisLæs mere
25,45 Til butik →
229,00 Til butik →
242,00 Til butik →

Hvis du vil have hårcremen der giver håret intens pleje og skaber definition, er Curl Defining cremen måske lige det produkt der skaber det for dig.

Du får en krøllecreme der eliminerer kruset hår og aktiverer krøllerne. Det giver den gode anvendelse til fald i håret. Produktet kan holde i timevis og giver dig faktisk hvad de lover, dog er prisen ikke i den billige ende.

 • Tæmmer dine krøller
 • Er nem at rede ud med en hårbørste
 • Arganolie og protein formel til at pleje håret

 

Wella SP Polished Waves Curl krøllecreme

god krøllecreme uden parfume

ForhandlerTotalprisLæs mere
129,00 Til butik →

Hvis du har naturlig bevægelse i håret, kan du med Wella SP style dit hår stort, glansfuldt og flot. Det er på den rigtige måde, der definerer dine krøller på smukkeste vis.

Polished Waves Curl Cream fra Wella SP der giver dig det fleksible og stærke hold i håret. En populær krøllecreme blandt mange professionelle frisører, netop fordi den virker hver eneste gang.

Cremen er en let flydende, glat og gele-agtig konsistens, der er beriget med unikke polymerer. Det skaber en god beskyttende hinde på håret. Det er godt når der skal bruges et krøllejern eller andet stylingredskab.

Brug cremen ved at fordele lidt i dit håndklædetørre hår, og brug din Braun føntørrer eller anden model med diffuser.

 • Definerende
 • Anti-frizz effekt
 • Varmebeskyttende
 • Med aktive UV-filtre

 

Tigi Bed Head Foxy Curls Contour Crème 200 ml

køb Krølledefinerende hårcreme

ForhandlerTotalprisLæs mere
69,00 Til butik →
73,00 Til butik →
89,00 Til butik →
89,00 Til butik →

Tigi Bed krøllecreme i en lidt grim plastflaske. Men indholdet dufter fantastisk, og ganske god til at bekæmpe krus og tilføre medium hold.

Cremen fra Tigi Bed serien indeholder shea butter og jojoba-olie der blødgører og giver håret glans. Derudover får du også aktive UV-filtre til at modvirke solens effekt.

Brug krøllecremen til styling af de eksisterende krøller, hvad end det er naturlige eller skabt med et krøllejern. Ifølge Tigi kan cremen beskytte mod fugt og krus i 72 timer, som dog nok er tvivlsomt i de flestes tilfælde.

 • Tilfører medium hold
 • Krølledefinerende hårcreme
 • Anti-krus effekt
 • Indeholder UV-filtre

 

Trevor Sorbie krøllecreme

køb denne eller GHD krøllecreme til glat hår

ForhandlerTotalprisLæs mere
179,00 Til butik →

Krøllecreme til langt hår eller glat for den sags skyld, kan være den populære Trevor Sorbie. Cremen er blevet kåret testvinder ved Cosmopolitan som bedste krøllecreme hvilket du kan læse her.

Cremen samler krøller, mindsker krus i håret, tilfører glans og lever op til et godt plejeniveau som du kan stille som krav til den bedste creme. Derfor er netop denne model ganske populære både blandt yngre som ældre kvinder.

Du fordeler Trevor Sorbie Long Hair Curl Cream i dit fugtige hår og føntørrer håret. Så samler cremen din krøller til det flotte look, hvor krøllerne trækker sig sammen.

 • Fugtgivende fast-holds formel
 • Reparerer beskadiget hårstrå
 • Mild overfor farvet hår

 

Kérastase Crème D'Huile Oléo-Curl

køb krøllecreme med matas, nicehair, lookfantastic m.m.

ForhandlerTotalprisLæs mere
158,00 Til butik →

Kerastase giver dig den oliebaseret hårcreme i form af denne Kérastase Crème d'Huile Oleo-Curl creme.

Du vil opnå smidigt, sundt, glansfuldt og blødt hår med den nærende blanding i cremen. Den indeholder palmeolie og shorea, der netop er med til at give næring og skabe styrke, glans og vitalitet.

En god og eksklusiv creme der lige som de andre viste modeller, også er fugtgivende og termobeskyttende mod varme og uv-stråler.

Hvis du vil have mere definerende krøller der samtidig er lettere at arbejde med, så kan dette kvalitets produkt måske være det rigtige til din hårtype og temperament.

 • Til definerede krøller
 • Indeholder shorea og palmeolie

 

Kevin Murphy Killer Curls

køb Kevin Murphy krøllecreme til kvinder

ForhandlerTotalprisLæs mere
216,00 Til butik →
216,00 Til butik →

Kevin Murphy Killer Curls der kommer i en 200 ml flaske, er med til at definerer, samle, pleje og give dit hår glans.

Du får en populær medium leave-in krøllecreme der er velegnet til det kruset og uregerlige hår. Det australske mærke i den lidt højere prisklasse, er populær for for sine gode plejende egenskaber hvor cremen indeholder vitaminer som A, C, E, B1 og B2. Helt ligesom med alle andre produkter fra Kevin Murphy, er cremen økologisk og fri for sulfater og parabener.

Krøllecremen kan give medium til stærkt hold til krøllerne og med varmebeskyttelse og anti-frizz teknologi.

 • Giver glans og pleje
 • Parabenefri
 • Varmebeskyttende
 • Indeholder vitaminer

 

Paul Mitchell Flexible Style Sculpting Foam

køb paul mitchell krøllecreme til håret

ForhandlerTotalprisLæs mere
149,00 Til butik →

Paul Mitchell Flexible Style Sculpting Foam er en cremet og fyldig mouse der findes i 200 og 500 ml. Krøllecremen er velegnet til alle hårtyper og selvfølgelig til det krøllet hår. Hårskummen kan bruges som styling i både det våde som tørre hår.

Flexible Style Sculpting Foam hårsmoussen vil hjælpe til at beskytte mod udtørring og filtret hår. Brug hårmoussen ved at ryste flaske inden brug og fordel cremen men hænderne. Du kan lufttørre eller bruge en føntørre.

 • Til alle hårtyper
 • Velegnet til krøllet hår
 • Beskytter mod udtørring
 • Glansgivende

 

GHD Styling Curl Hold Spray 120 ml

køb krøllespray til håret

ForhandlerTotalprisLæs mere
93,00 Til butik →
149,00 Til butik →
179,00 Til butik →

Engelske GHD der især er kendt for deres populære GHD glattejern, fremstiller selvfølgelig også hårpleje og stylingprodukter. Og her finder du denne GHD Curl Hold krøllespray, der kan være det gode alternativ til en creme.

GHD krøllesprayen er velegnet til alle hårtyper, og bruges til at forbedre holdbarheden og minimerer krus i håret. Du påfører produktet i tørt hår ved at spraye på håret 20-30 cm. væk fra hovedet.

GHD produktet indeholder det engelske brands specielle varmebeskyttelsessystem.

 • Letvægtsspray
 • Forbedrer holdbarheden
 • Indeholder varmebeskyttelse

 

L’Oreal Paris Stylista Curls The Curl Tonic 200 ml

Stylista Curl Tonic kan du styre krøllerne

ForhandlerTotalprisLæs mere
52,50 Til butik →

L’Oreal Paris Stylista The Curl Tonic er en billig leave-in krøllespray. L’Oreal sprayen tilfører fugt til dit hår, blødgører og giver det glans.

Produktet er beregnet til et fleksibelt hold der kan efterlade krøllerne med et sexet bounce. Krøllespray er formuleret med gojibær, som giver produktet en skøn duft.

 • Leave-in krøllespray
 • Giver et fleksibelt hold
 • Alkoholfri
 • Eliminerer frizz

 

Krøllecreme i fugtigt hår?

Efter du har vasket håret, så dug det tørt med et håndklæde før du tilsætter creme i dit krøllede hår.

Arbejd godt med creme fra roden til spidserne af håret, uden at du hiver i håret så krøllerne bliver trukket ud. Lad håret lufttørre eller brug den smarte løsning ved at føntørre med soft styler.

Se også: Bølgejern test

Krøllecreme i tørt hår?

Du kan bruge alle cremerne til tørt hår. For dagen efter hvis du gerne vil genopfriske krøllerne, så påfører du bare en mindre mængde creme i håret. Der er stort set ingen forskel på om håret er tørt eller ej, for den gode krøllecreme vil tilføre nødvendig luft og fugtighed i krøllerne, så absolut en af de bedste hårprodukter som dit hår vil sætte pris på.

Se denne video hvor du finder meget mere inspiration om hvorfor og hvilken krøllecreme til lokkerne: