Julesok med navn – Søde julestrømper med barnets navn

Julen med alt sin hygge, kan være en fantastisk tid. Men der skal også arbejdes lidt med at pynte op, findes på julegaver, adventsgaver eller vælge mellem en julekalender til børnene eller måske kalendergaver i en julesok, som især er populært til de mindre børn; alt efter jeres traditioner selvfølgelig.

Køb en almindelig eller den personlige julesok med navn til pigen eller drengen. Julesokken kan bruges til en daglig kalendergave i december, weekendting eller anden tradition som i kører med. Vi har fundet et par forskellige julesokker hvor der kan trykkes/broderes barnets navn.

 

Rød nisse julesok med navn

strikket julesok med navn

Læs mere / Køb her

Hvis drengen eller pigen skal have en klassisk rød julesok, kan denne min egen julesok med navn måske være det helt rigtig. Du får en Bramming julestrømpe med en sød spillemandsnisse på. Her kan du få broderet navnet på drengen eller pigen på sokken, hvor der maks. kan bruges 11 tegn. Du vælger selv farve til navne broderiet.

 • Broderet navn
 • 11 tegn til navn

 

 

Hessian julesok med julekane på

brodreret julesok med navn

Læs mere / Køb her

Gammeldags julesok i hessian der kan glæde barnet med en lille gave. Julestrømpen har motiv af julekane, der er påført med sort stregtegning.

Strømpen måler 40 cm. og har broderet navn på maksimal 11 tegn. Du vælger selv farve til navne broderiet.

 • Broderet navn
 • 11 tegn til navn
 • Størrelse: 40 cm

 

 

Hessian julesok med snemand på

kæmpe julesok med navn

Læs mere / Køb her

Gammeldags hessian julesok med sort stregtegning med snemand motiv. Julesokken måler 40 cm. og kan få broderet barnet navn på, hvor du selv vælger farven. Der kan maksimal bruges 11 tegn til navn på strømpen.

 • Broderet navn
 • 11 tegn til navn
 • Størrelse: 40 cm

 

 

Julesok i filt med navn og julemotiv

køb julesok med broderet navn

Læs mere / Køb her

Sød og billig julestrømpe fra Pobra med mulighed for navn på. Julesokken i filt kommer med forskellige sjove assorterede julemotiver på midten af den 45 cm. store strømpe. Øverst er der mulighed for tryg med dit barns navn, hvor det bliver trykket i sort med fonten San Diego.

 • Navn trykt i sort
 • Størrelse: 45 cm

 

 

Julesok i fleece med navn og julemotiv

køb julesok til hund. kat og mennesker

Læs mere / Køb her

Moderne julesok i fleece og grå farve, hvis du ønsker en mere stilren julesok.

Julesokken er i kraftig fleece, og kommer med assorterede broderede julemotiver og teksten ”Merry Christmas”. Print er Øko-Tex og PVC frit.

 • Navn trykt i sort
 • Størrelse: 45 cm

Se også: Tips til juleferie med børnene

 

Andre julesokker?

Hvis du ikke er meget for julesokker med navn, så finder du andre klassiske eller moderne typer fra Liewood, Ferm Living, House Doctor, Cam Cam, Fabelab m.m. i stof eller strikket julesokker. Helt ligesom du finder julesokker med børns yndlings legetøj eller figurer som Batman, Harry Potter, Gurli Gris og andre fra tv-serier og kanaler som Ramasjang.

Hvis du kan broderer, kan du også vælge at lavede den hjemmelavede julesok med navn. Her kan du købe et sæt med alt hvad der kræves, til at lave den hjemmelavet julestrømpe – Se hos Rito her