Børnebænk

Det er ikke altid den mest optimale løsning at stable puder og hynder oven på hinanden for at få dit barn til at sidde i den rette højde. Dette kan heldigvis undgås ved at købe møbler skræddersyet til børn i små størrelser.

Hvad end du har brug for udendørs eller indendørs siddepladser, kan du købe en børnebænk, der har den perfekte højde til de små individer.

I hvilke materialer kan jeg købe en børnebænk?

Som med alverdens andre møbler, kan en bænk til børn købes i flere forskellige materialer, der hver især har deres fordele

  • Træ: Vælger du at købe en model i træ, vil dette være en af de mest holdbare løsninger, så længe du køber en i ordentlig kvalitet. Ydermere giver et materiale som træ dig også mulighed for at male bænken, hvis du bliver træt af farven eller vil pifte børneværelset op med et møbel i pangfarver.
  • Plastik: Vælger du en model i plastik, vil denne sandsynligvis være en del lettere end en model i træ. Dette kan være fordelagtigt, hvis den eksempelvis skal stå på et børneværelse, hvor barnet selv skal have mulighed for at rykke rundt på den til diverse former for leg. Ydermere fås børnebænkene i plastik i alverdens farver.

Kan jeg købe en børnebænk til udendørs brug?

Mange bænke til børn er lavet til, at de kan benyttes udendørs. Dog er det vigtigt, du tjekker ekstra op på de forskellige materialer, der er benyttet til bænken, før den benyttes udendørs.

Køber du eksempelvis en bænk i træ, bør denne være overfladebehandlet, så den kan tåle vind og vejr. Modellerne i plastik kan som regel tåle al slags vejr. Dog skal man være opmærksom på, at de hurtigt kan miste farven, hvis de står ude i sommerhalvåret, hvor solens stråler kan afblege dem.

Afslutningsvis er det vigtigt at tjekke, at diverse skruer eller møtrikker, der er benyttet til at samle bænken, er lavet i rustfrie metaller, så ikke de ruster efter et par gange i regnvejr eller slud.

Hvor stor en børnebænk bør jeg købe?

Størrelsen på bænken afhænger især af, hvor og hvordan, den skal benyttes. Skal bænken benyttes til spisebordet, er det naturligvis vigtigt, at bænken har en højde, som passer til jeres bord, selvom sædet på bænken er lavet i en smallere og børnevenlig størrelse.

Skal bænken derimod benyttes på børneværelset, kan den med fordel være lavere, så det ikke volder problemer for barnet at komme op og ned.

Kan jeg købe børnebænke med opbevaring?

Mange børnebænke er lavet med opbevaring, således at det bliver et multifunktionelt møbel, der både kan benyttes som siddeplads og opbevaring til diverse ting og sager. Denne type bænk kan især være en god idé på børneværelset for at få gemt diverse legesager ad vejen.

Køber du en udendørsmodel er denne også oplagt til opbevaring af diverse havelegetøjer, der normalt ligger og flyder i haven eller i sandkassen.

Hvor kan jeg købe en børnebænk?

Det er de færreste fysiske butikker, der har et stort udvalg af bænke i børnehøjde. Det kan derfor være en fordel for dig at kigge hos online forhandlere.

Ved at tjekke udbuddene online, kan du danne dig et større overblik over, hvor du kan købe børnebænke i de rette størrelser, farver og til den bedst mulige pris.