De bedste bølgejern til dit hår

Udvalget af varmestylere til krøller og bølger er stort. For du finder både krøllejern, curlers, crepejern og så bølgejern. I denne bølgejern test eller guide finder du et udvalg af bølgejern. Modellerne som vi har fundet, er valgt ud fra forskellige test steder. Her er de forskellige modeller kåret som testvinder eller anbefalet indenfor kvalitet, pris, design og brugervenlighed. Det giver dig den nemme oversigt, så du nemt og hurtigt kan finde den helt rigtige styler til de store eller små bølger i håret i 2020.

 

HH Simonsen ROD VS9

køb HH Simonsen Rod VS9 styler

ForhandlerTotalprisLæs mere
849,00 Til butik →
999,00 Til butik →

HH simonsen ROD Vs9 kan bruges både til at skabe flotte krøller som bølger i håret. Et bølgejern i den dyre prisklasse som udmærker sig ved at være hurtig og nem til at skabe bølger i langt hår.

Rod VS9 bølgejernet har keramisk teflon-coating med turmalin så håret ikke hænger fast på pladerne. Og med ionisk effekt får du glat og blødt hår efter stylingen. Designet er ergonomisk, hvor styleren ligger godt i hånden både til styling og det sikre greb.

Du kan justerer temperaturen fra 120 til 230 grader. Opvarmningen er hurtig med en tid på ca. 25 sekunder. Ledningen er drejelig og på 3 meter.

 • Keramisk bølgejern
 • Teflon coating med turmalin

 

Ultron Wave 4 Long Glam edition

Køb Ultron Wave 4 bølgejern til håret

ForhandlerTotalprisLæs mere
799,00 Til butik →

Hvis du ønsker innovativ teknik er dette Wave 4 Long Glam Edition fra Ultron måske det rigtige valg for dig. Kvaliteten i materialet er ganske god med keramiske plader og ergonomisk gummigreb. Styleren giver ikke helt den samme plastik følelse som de billigste bølgejern giver.

Ultron bølgejernet kommer med en smart låse funktion. Helt ligesom den innovative styler giver dig mulighed for to størrelser i en. Modellen kommer med en udskiftelig 2-i-1 keramisk plade der kan vendes. Med den smarte funktion kan du skabe mange forskellige look. Du får nemlig mulighed for skifte mellem små og store bølger.

Temperaturen kan justeres, hvor indstillingerne går fra 80 til 180°C. Det kan være fordelagtigt hvis du ønsker en specifik temperatur der passer perfekt til din hårtype. Opvarmningstid er på ca. 60 sekunder.

Et godt bølgejern der ligger i den dyrere ende af mellemklassen. Du får til gengæld også et godt produkt i kvalitet og god brugervenlighed. Styleren kommer med en 3 meter lang drejeledning og ligger godt i hånden. Der medfølger varmehandske.

 • Keramisk bølgejern
 • Plade med 2-i-1 funktion
 • 3 meter drejeledning

 

GHD Curve Classic Wave Wand – Velegnet til mellemlangt hår

Køb det eksklusive GHD bølgejern til håret

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.019,00 Til butik →
1.114,00 Til butik →
1.115,00 Til butik →
1.119,00 Til butik →

GHD Curve Classic Wave Wand er et GHD krøllejern der også fungerer som bølgejern. Du får den velkendte høje kvalitet som du finder i GHD glattejern, krøllejern, hårtørrer eller crepejern. GHD krølle- og bølgejernet er særlig velegnet til dig med mellemlangt hår.

Det kombineret bølge- og krøllejern giver dig mulighed for at skabe store Hollywood bølger, hvor håret bliver skånet bedst muligt mod varme. Ligesom med andre GHD elektriske styling redskaber, kommer denne model også med den patenterede Tri-Zone teknologi. Det giver en god ensartet og fast temperatur, så stylingen bliver rigtig og god første gang. Og til at gøre arbejdet nemmere, har GHD styleren en drejeledning på 2,6 meter.

Formen på styleren er lidt anderledes end normalen for bølgejern. For styleren er udformet som en oval formet syl. Det største ulempe ved produktet er prisen. For helt ligesom en Air hårtørrer eller glattejern, ligger GHD i den dyre prisklasse hvor denne koster omkring 1.200,- kr. med 2 års garanti. Overvej at kombinerer med de gode produkter fra denne Krøllecreme test.

 • Krølle- & bølgejern
 • Til alle hårtyper
 • Keramisk overflade

 

Babyliss Easy Waves bølgejern – Et godt billig valg

Køb det billige Babyliss bølgejern

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til butik →

Hvis du er kvinden, der ønsker at opnå det samme som stjernerne der dyrker boheme stilen med fald og bølger i lokkerne, kan du opnå dette vel hjælp af Babyliss Easy Waves bølgejernet. Du får et billigt bølgejern med god kvalitet i mellemklassen. Styleren er beregnet til at opnå det vilde og sexet look.

Babyliss bølgejernet der har opnået gode anmeldelser af brugere verden over, giver dig mulighed for at opnå lækker volume, flot naturlig fald og flotte bølger i dit hår. Varmen i Babyliss Easy Wave kan nå en maks. temperatur på 200 grader i løbet af en opvarmningstid på ca. 45 sekunder. Det er ganske fint, dog noget længere end de fleste glattejern, glattebørster og mange krøllejern.

Anvendelse af Babyliss bølgejernet med indbygget bordstøtte og drejeledning er yderst nemt:

 • Altid brug i tørt hår og ikke fugtigt hår
 • Red dit hår før du går i gang
 • Tag noget hår og klem om det med bølgejernet i en kort stund og forsæt sådan
 • Til sidst, red håret og giv bølgerne noget hårlak

Du får en ganske god sikkerhed med minimal slid i håret. Dels fordi jernet har keramisk belægning og funktion med 3 forskellige temperaturtrin. Måske perfekt at kombinerer sammen med en Babyliss hårtørrer.

 • Keramisk bølgejern
 • Titanium belægning

 

Diva Professional Styling

køb bølgejern til kort hår

ForhandlerTotalprisLæs mere

Diva Professional Styling Mini Beach Waves er et billig bølgejern der kan skabe de flotte strand-krøller og bølger. Du får en keramisk styler i slank design der har plader med argan-olie som hjælper til at efterlade håret blank og glat.

Opvarmningen tager 30 sekunder om at nå maksimal temperatur på 200 grader. Designet gør styleren velegnet som rejsemodel, da den fysisk fylder meget lidt. Og netop størrelsen og den fine kvalitet til prisen er grunden til, hvorfor du skal købe denne model.

 • Keramisk styler

 

HH SIMONSEN ROD Deep Waver VS5

Køb dansk HH Simonsen bølgejern

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til butik →
545,00 Til butik →
849,00 Til butik →

Danske HH Simonsen der producerer elektriske hårstylere, kommer med denne Rod VS5 i en god kvalitet i mellemklassen. HH Simonsen Rod Deep Waver vS5 styleren giver dig et kreativt bølgejern med rigtig mange muligheder til at skabe flotte bølger til det trendy look. Og en dejlig lang drejeledning på 3 meter.

Hvis du ligesom så mange andre kvinder har problemer med statisk elektrisk hår, har styleren indbygget infrarød teknologi der eliminerer statisk elektricitet. Det er heldigvis standard ved de anerkendte mærker som Babyliss, Remington, GHD, OBH m.m.

Rod Deep Waver VS5 bølgejernet har en super hurtig opvarmningstid i forhold til andre modeller, da styleren når maksimal temperatur på bare 20 sekunder. Du kan vælge maksimal temperatur til styling på 160 grader. Husk at anvende et varmebeskyttende styling produkt til dit hår. Og husk altid holde krøllejernet i bevægelse for at undgå at brændet håret for hårdt, hvilket er noget som de fleste gode krøllejern gerne skulle undgå.

 • Keramisk bølgejern
 • Indbygget infrarød teknologi
 • Keramisk materiale & tourmaline coatet overflade

 

Toni & Guy Deep Barrel Waver

Skab sjove bølger med et billigt bølgejern

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,95 Til butik →

Et anden og lidt ældre bølgejern der har fået gode karakterer i forskellige bølgejern bedst i test, er dette Toni & Guy Deep Barrel bølgejern der kommer til en pris lige under 400,- kr. Styleren giver gode holdbare bølger, helt ligesom det kan bruges til crepe. Styleren har et godt ergonomisk design der dog kommer i den store og tunge version. Bonus er, at styleren har en lang drejeledning på 3 meter til den nemmere brugervenlighed.

Den store fordel ved denne styler er, at dine bølger får en god holdbarhed. Og som dagen efter kan give dig det trendy look med pjuskede bølger. Bølgejernet er samtidig både hurtig og nem til at lave bølger, når først den maksimale temperatur er opnået. Her er temperatur på 200 grader. Styleren kommer også med låsefunktion.

 • Keramisk bølgejern
 • Tourmaline belægning
 • Ultra dybe plader

 

Hvordan virker et bølgejern?

Bølgejernet der er opfundet efter crepejernet og krøllejernet, er styleren der kan give dig de flotte, pjuskede eller det eftertragtet cool beach-hair look med bølger.

Bølgejernet er opbygget med 3 rør. Disse rør klemmer sammen om håret. Og når du trækker bølgejernet hele vejen ned, skaber du bølgerne. Bølgejernet kan ikke skabe flotte slangekrøller eller lignede, men er det bedste redskab til at lave bølger. Og du laver sikkert også bølger hurtigere end du kan glatte håret med glattejernet, lave krøller med krøllejernet osv.

Du kan lave bølger med et glattejern, men det kræver at du har teknikken på plads. Det behøver du ikke med et bølgejern. Og det er grunden til, hvorfor du skal købe et bølgejern til at lave bølger.