Hvilken babyalarm skal jeg vælge?

6 måneder siden |  0 comments  |  Udstyr

Baby alarmer er mildest talt et must have når vi bliver forældre. Særlig i Danmark hvor vi har for vane at lade vores børn sover udenfor i barnevognen, er det alfa omega at have en alarm koblet på dem. Fordi behovet for babyalarmer er så stort, så findes der også en lang række modeller på markedet. I det følgende vil vi derfor guide dig til at finde den helt rigtige babyalarm, det matcher både dine behov og dit budget.

Hvilke babyalarm funktioner skal du gå efter?


Som sagt findes der er et væld af forskellige baby alarmer på markedet, alle med hver deres unikke funktioner. Der findes helt standard baby alarmer hvis primære funktion er at lade dig høre hvis baby vågner eller giver lyd fra sig. De fleste babyalarmer kan række op til ca. 500 meter, nogle lidt mindre andre lidt mere. Så findes der de mere avancerede alarmer, der kan måle temperaturen i barnevognen, sengen eller værelset og endda vise ikoner alt efter hvor tungt eller let barnet sover. Endelig kan man også købe babyalarmer der kan kobles op til din smartphone, så du aldrig behøver at være bange for at tænde den eller glemme den på farten.

Hvilken babyalarm er bedst i test (ved udgangen 2017 / starten af 2018)?


Sitet ’Vores Bør’n har i 2017 gennemført en stor test af baby alarmer, kun én af de afprøvede fik 6 ud af 6 stjerner – nemlig modellen Neonate BC6500D. Den er brugervenlig, har et digitalt klart signal, har en perfekt lyd, lille størrelse, praktisk snor til at tage om halsen samt temperaturmåler og vibrator. Prisen ligger til 1299 Kr. I den noget lavere prisklasse finder du Philips Avent Babyalarm SCD505/00. Den er god til prisen og lander på 5 ud af 6 stjerner i testen. Signalet er godt og så har den en smart natlampe funktion. Ulempen er en rækkevidde på blot 300 meter samt at den kører på ikke-opladelige batterier.

Spare eller spendere på babyalarm?


Som du kan læse af ovenstående, er der stor prisforskel på de forskellige babyalarmer. Gør op med jer selv, hvilke funktioner I finder nødvendige.  Mange forældre vægter faktorer som klart signal, rækkevidde og batteriets holdbarhed højt. Har man flere små børn, kan det være en fordel at vælge en type baby alarm hvor forældre enheden kan være koblet på flere babyenheder ad gangen.

Hvor køber jeg en babyalarm?


Babyalarmer kan købes i så godt som alle forhandlere af baby/børne udstyr, i større supermarkeder samt på diverse webshops. Tag dig god tid til at undersøge udbuddet grundigt og find den type alarm, der passer bedst til jeres behov. Hav særligt batteritiden for øje, da en babyalarm der er løbet tør for strøm selvsagt ikke er til meget nytte.

Endeligt kan det også være en fordel at vælge alarm med temperaturmåler. Helt små børn vågner nemlig ikke ved, at de har det for varmt eller for koldt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan Finder Du Den Ideelle Puslepude

  • By Pegebogen.dk
  • Date : 3 måneder siden

En puslepude er ganske enkelt et must-have i alle hjem med små blebørn. Hvilken type og størrelse du skal vælge, afhænger i høj grad er behov og plads. I nedenstående afsnit guider vi dig på vej til at finde den helt ideelle puslepude til dit barn....

Ergobaby 360 - Fantastisk Komfort For Dig Og Din Baby

  • By Pegebogen.dk
  • Date : 4 måneder siden

En måde at opleve verden på med tryghed omkring sig, når man er lille og ny her i verden, er i en bæresele. Mens man sidder trygt og godt i bæreselen hos mor eller far, er man med på tur på en anden måde, end når man ligger i barnevognen. Man kan se...

Trappegitter - En Sikkerhed For Dit Barn

  • By Pegebogen.dk
  • Date : 3 måneder siden

Hvis du bor i et hus med trapper og har børn yngre end skolealderen, så er et trappegitter et must-have. Det er en sikkerhed for både dig selv og dit barn, så I skærmer jer imod farlige uheld på en stejl trappe – et fald der kan få fatale konsekvense...