Baby Jogger City Elite Købsguide

En City Elite baby jogger er en af de førende klapvogne på markedet. Den er international anerkendt og sælges i mange Europæiske lande. Den har to klare fordele:

  1. Den kan klappes meget sammen og kan derfor passe i de fleste bagagerum, og er desuden ideel til rejser.
  2. Den fungerer som en såkaldt løbevogn, hvor mor eller far kan løbe en tur mens baby sidder trygt og godt i klapvognen.

I nedenstående kan du læse uddybende information om baby joggeren fra City Elite.

Kan en City Elite baby jogger bruges til spædbørn?

En baby jogger fra City Elite kan bruges fra dit barn er helt spæd og helt op til barnet vejer 34 kg, hvilket gør det til et yderst anvendeligt og langtidsholdbart transportmiddel.Når baby er helt lille, anbefales det at man køber en tilhørende lidt. Indtil barnet er ca. 6 måneder anbefales Deluxe liften, der både har integreret solskygge og vindstopper. Liften er forudvendt så du som forældre hele tiden kan have øjenkontakt med dit barn, når I er ude og gå tur.Når barnet selv har lært at sidde op, tager man selve klapvognsdelen i brug, som naturligvis kan ligges helt ned, så barnet ligger godt og trygt når det er tid til en lur.

Hvor gammel skal baby være før man må løbe en tur?

Som navnet antyder, er en baby jogger yderst velegnet til aktive forældre, der nyder en løbetur i det fri. Vær dog opmærksom på, at klapvognen først kan bruges som løbevogn når baby er 6-8 måneder og altså kan sidde stabilt selv. Før denne alder er babys rygsøjle for blød og derfor yderst sensitiv overfor bump og stræk. Til gengæld kan du nyde en løbetur med dit barn helt op til barnet runder 10 år, da en City Elite baby jogger har en vægtkapacitet på hele 34 kg.

Hvad gør City Elite baby jogger unik?

Som sagt er baby joggeren fra City Elite en af de førende klapvogne på markedet, og med god grund. Det er en let, velkørende og fleksibel vogn, som er ideel til by-brug og motion. Den har punkterfri hjul og et 360 graders svingbart forhjul, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt alle steder. Desuden har den et unikt quick-fold system der gør, at man ved hjælp af et enkelt træk i en strop kan folde hele klapvognen sammen. Hjulene kan desuden let afmonteres, så klapvognen kan passe ind i selv de mindste bagagerum. Ydermere har den et brugervenligt og sikkert 5-punkt sele system, der sikrer barnet optimal komfort, samt en kurv under vognen der kan bære op til 5 kg.

Hvor kan man købe baby joggere fra City Elite?

En City Elite baby jogger kan købes i alle større, autoriserede, baby og børnevare forhandlere i Danmark samt på en række større webshops. Derudover kan man tilkøbe et stort udvalg af forskelligt tilbehør så som kopholdere, regnslag, pusletasker, køreposer og meget meget mere. En City Elite baby jogger i uden tvivl det oplagte valg til en moderne, aktiv familie på farten. Derfor viser vi her på siden et stort udvalg af disse fra de bedste forhandlere.

Baby Jogger City Elite Test / Anmeldelse (video)

I nedenstående videoer kan du se mere om joggeren samt en anmeldelse / test (på engelsk)https://www.youtube.com/watch?v=h6rsJROcJRU